specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Αφοί Γιαννακάκη
Εργαλεία - μηχανήματα
Το έργο
Η εταιρεία Αφοί Γιαννακάκη ΑΕΒΕ, με δραστηριοποίηση στην εμπορία εργαλείων, μηχανημάτων, καθώς και συστημάτων καθαρισμού, ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne με στόχο την κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
  • λιτός σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • παρουσίαση στην ελληνική γλώσσα
  • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση προϊόντων
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
  • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση την πολυετή παρουσία της εταιρείας στο χώρο του εμπορίου. Έθεσε ως προτεραιότητα τη δυναμική εμφάνιση των προϊόντων και των χαρακτηριστικών της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, καθώς και όλο το εύρος των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και εύκολη πλοήγηση σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Εντυπωσιακό σχεδιασμό
  • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
  • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η εταιρεία Αφοί Γιαννακάκη Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1981 από τους Μιχαήλ και Ευάγγελο Γιαννακάκη και εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η εμπορία εργαλείων , μηχανημάτων καθώς και συστημάτων καθαρισμού.

Οι αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς, ο έντονος ανταγωνισμός και η φιλοδοξία της εταιρείας επικέντρωσαν τις προσπάθειες της για αξιόπιστα προιόντα, κατά συνέπεια έχει επιλέξει την αντιπροσώπευση των μεγαλυτέρων εταιρειών στο είδος τους όπως KARCHER στα συστήματα καθαρισμού, BOSCH ηλεκτρικά εργαλεία,Beta εργαλεία χειρός, Ravaglioli εξοπλισμούς συνεργείων.

Η τεχνογνωσία και η πείρα που διαθέτει το προσωπικό, παρέχει στην εταιρεία τη δυνατότητα και την ευελιξία να καλύπτει κάθε ανάγκη επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη.

Τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες της εταιρείας προστίθενται και ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων ιδρύοντας τι Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ηρακλείου με μοναδικό σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και τον ασφαλή τεχνικό έλεγχο. Η εταιρεία μας εξελίσσεται συνεχώς, με τη νέα γενιά να οδηγεί στις εξελίξεις προτείνοντας ιδέες και την παλιά γενιά να καθοδηγεί άριστα με την πείρα της.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Αφοί Γιαννακάκη Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2015 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά