specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Art House
Προκατασκευασμένες κατοικίες
Το έργο
Η εταιρεία κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών, Art House σύναψε συμφωνία με την SpecialOne για την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας της παρουσίασης των υπηρεσιών και των έργων της.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
 • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά) με μελλοντική πρόβλεψη για προσθήκη επιπλέον
 • μοντέρνος & λιτός σχεδιασμός
 • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης των έργων
 • παρουσίαση εικονικής περιήγησης των έργων της
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cms)
Το πλάνο
Η SpecialOne είχε ως στόχο το σύγχρονο σχεδιασμό της ιστοσελίδας και την ανάδειξη περισσότερο των φωτογραφιών από τα έργα της επιχείρησης. Καινοτομία με το σύστημα εικονικής περιήγησης των έργων της, κατόπιν επαγγελματικής φωτογράφισης. Εύκολη πλοήγηση για το χρήστη, όπως και για το διαχειριστή της ιστοσελίδας στον τομέα της τροφοδότησης του περιεχομένου.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα είχαμε μια ιστοσελίδα λιτή, με τονισμό στην εντυπωσιακή απεικόνιση των φωτογραφιών, όπως επίσης και ένα γρήγορο σύστημα διαχείρισης των κειμένων, φωτογραφιών και των έργων.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Σύγχρονο σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Μοναδική κατασκευή ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο σύστημα διαχείρισης
 • Καινοτόμο εικονική περιήγηση
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η κατασκευαστική εταιρία Art House Προκάτ, δραστηριοποιείται στο χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών στην Κρήτη.

Με την προϋπάρχουσα εμπειρία που διαθέτει, δίνει πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας.

Η Art House εξειδικεύεται σε μονοκατοικίες, παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, αναπαλαιώσεις, πέργκολες, κεραμοσκεπές. Μελετάμε και κατασκευάζουμε τη δική σας κατοικία με εγγυημένη ποιότητα στο ελάχιστο δυνατό κόστος. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε την πιο σίγουρη και οικονομική λύση έτσι ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι ή τη εξοχική κατοικία που ονειρεύεστε.

Πολλοί ταυτίζουν τα προκατασκευασμένα σπίτια με τα λυόμενα, ενώ πρόκειται για τελείως διαφορετικές κατασκευές. Τα λυόμενα είναι απλές, ελαφρές και ευτελής κατασκευές, που κατασκευάστηκαν με διαφορετική νομοθεσία στη δεκαετία 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και με ουσιαστικές διαφορές από τα Προκάτ, τα οποία φυσικά, μετά την κατασκευή τους, δε μπορούν να λυθούν και να μεταφερθούν σε άλλη θέση.

Η κατασκευή των επιμέρους δομικών στοιχείων, γίνεται εξ’ ολοκλήρου από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία.

Η προσωπική επιστασία των Αφών Παναγιωτόπουλων, η μελετημένη κατασκευή και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εξασφαλίζουν μια αθάνατη και άκαυστη κατασκευή, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση και το σημαντικότερο μια πλήρη αντισεισμική κατασκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι κατοικίες παραδίδονται είτε ολοκληρωμένες είτε σε ημιτελή μορφή. Αναλαμβάνοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της οικία και μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων επιλέγουμε την κουζίνα, το μπάνιο, τις ντουλάπες, τα κουφώματα, τα δάπεδα έως και την τελευταία λεπτομέρεια ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η άριστη οργάνωση και εξειδίκευση των συνεργατών της εταιρίας εγγυώνται την ολοκλήρωση της κατοικίας σε 3-4 μήνες. Κάθε κατοικία παραδίδεται προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς κανένα άγχος από τον πελάτη μας αφού πληρούνται τα απόλυτα συμφωνηθέντα. Η Art House δίνει τη δυνατότητα χρηματοδότησης του ακινήτου από την τράπεζα επιλογής σας.

Οικονομία, ταχύτητα κατασκευής, απεριόριστη αντοχή στο χρόνο, άρτια αισθητική και υψηλή ποιότητα είναι αυτά που σας προσφέρει η τεχνογνωσία της εταιρίας Art House.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Art House Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2014 Offline
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά