specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Νταγιαντάς ΑΕΒΕ
Μηχανήματα - εργαλεία
Το έργο
Η Νταγιαντάς ΑΕΒΕ, η γνωστή κρητική εταιρεία μηχανημάτων και εργαλείων στο Ηράκλειο Κρήτης, ανέθεσε στην SpecialOne την ανάπτυξη ιστοσελίδας παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας
  • παρουσίαση στην ελληνική γλώσσα
  • εύκολη πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση προϊόντων
  • μηχανή αναζήτησης με αυτόματη εμφάνιση προτεινόμενων αποτελεσμάτων
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
  • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne προσπάθησε να αναπτύξει μια ιστοσελίδα ελκυστική στο ευρύ κοινό, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από πλευράς λειτουργικότητας. Η ευκολία στην αναζήτηση προϊόντων, καθώς επίσης και τη ταχύτητα φόρτωσης με την πληθώρα επεξηγηματικών κειμένων ήταν απαραίτητα.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη γρήγορο αποτέλεσμα στην αναζήτηση των προϊόντων της αρεσκείας του, όπως επίσης και την ευχρησία στη διαχείριση και την επεξεργασία της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Λιτό, σοβαρό σχεδιασμό ιστοσελίδας
  • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
  • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η εταιρεία Ι. ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, εργαλείων χειρός, μηχανημάτων (ξύλου-μετάλλου), μηχανολογικού αγροτικού εξοπλισμού, αντλητικών - αρδευτικών μηχανημάτων, υδρομηχανολογικού εξοπλισμού και στη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση, εισαγωγή και πώληση μηχανημάτων από χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία, Γερμανία και χώρες της Ασίας. Η εταιρεία στεγάζεται στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 107 στο Ηράκλειο – Κρήτης.

Με βάση την υψηλή εμπειρία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας και το αίσθημα ευθύνης του προσωπικού, κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά, και να αναπτυχθεί περαιτέρω κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η καθιέρωση της εταιρείας ως μια από τις καλύτερες της ευρύτερης περιοχής με πλούσια γκάμα προϊόντων δεν ήρθε τυχαία. Η εταιρεία Νταγιαντάς Α.Ε.Β.Ε. έχει την δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βοηθήσει για την επίλυση τεχνικών θεμάτων για κάθε περίπτωση και απαίτηση.

Η μακροχρόνια εμπειρία που προκύπτει από πολυάριθμα μηχανήματα που έχει κατασκευάσει, η υψηλή τεχνολογία των προϊόντων καθώς και η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις, απόλυτα εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Νταγιαντάς ΑΕΒΕ Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2014 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά