specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Όμιλος Νέων Ελλήνων
Ομάδα εθελοντών τουρισμού
Το έργο
Ο υπεύθυνος του Ομίλου Νέων Ελλήνων - ΟΝΕ, Γιάννης Νικολαΐδης, ήρθε σε επαφη με την SpecialOne για την ανάπτυξη της εταιρικής ιστοσελίδας του ομίλου.

Οι απαιτήσεις προς τη SpecialOne ήταν οι εξής:
  • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
  • παρουσίαση αρχικά σε 1 γλώσσα (αγγλικά)
  • μοντέρνος σχεδιασμός
  • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης περιεχομένου
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε ως αρχές του πλάνου της την ελκυστική σχεδίαση του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας - website με βάση το λιτό και περιεκτικό προφίλ. Σύγχρονο και εύκολο στην επεξεργασία του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, κ.α.)

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποίηση, τόσο από πλευράς ανάπτυξης της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των κειμένων και των φωτογραφιών.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Ελκυστικό σχεδιασμό
  • Σωστή κατασκευή
  • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
  • Κινούμενα εφέ
Λίγα λόγια για την εταιρεία
O ONE δημιουργεί δραστηριότητες για τα Μέλη μας. Είμαστε ντόπιοι νέοι και νέες και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν άλλη απασχόληση. Πολλοί είμαστε απόφοιτοι διαφόρων ειδικοτήτων, κάποιοι απλά τελειώσαμε το Λύκειο ή είμαστε ακόμη φοιτητές. Αυτό που μοιραζόμαστε όλοι είναι το εξής: ένα πάθος να ψυχαγωγήσουμε τους επισκέπτες του τόπου μας, αναβιώνοντας το ένδοξο Αρχαίο παρελθόν μας!

Βασικός στόχος του ONE είναι να δημιουργήσει θέσεις Εργασίας, καινούριες και καινοτόμες, στον Τουρισμό. Πιστεύουμε πως υπάρχουν αρκετές προοπτικές για κάτι διαφορετικό, κάποιες νέες εμπειρίες για τους επισκέπτες και παραθεριστές μας. Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο και παιδεία στην κοινωνία μας για να ανταπεξέλθουμε.

Εμείς, τα μέλη του ONE, κερδίζουμε τα προς το ζην από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που διοργανώνουμε. Χωρίς τον ΟΝΕ δε θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις παραστάσεις και δραστηριότητές μας. Χωρίς τους τουρίστες, δεν θα υπάρχει εισόδημα για εμάς, για αυτό τους καλούμε να συνδεθούν εδώ για να κάνουν την κράτησή τους. Και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα το μετανιώσουν!

Ο ΟΝΕ ιδρύθηκε και υποστηρίζεται από Έλληνες του εξωτερικού αλλά και από συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Όμιλος Νέων Ελλήνων Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2013 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά