specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Ορφανάκης Α.Ε.
Κατασκευαστική εταιρεία
Το έργο
Η κατασκευαστική εταιρεία Εμμανουήλ & Νικολαος Ορφανάκης Α.Ε. με δραστηριοποίηση από το 1970 μέχρι και σήμερα  στο Ηράκλειο Κρήτης ανέθεσε στην SpecialOne την κατασκευή της ιστοσελίδας και την διαδικτυακή της στρατηγική.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - website
  • καινοτόμος σχεδιασμός
  • παρουσίαση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα
  • σύστημα παρουσίασης έργων
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
  • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ανέπτυξε την ιστοσελίδα με στόχο την καινοτομία στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Ταχύτητα πλοήγησης και όμορφη κατανομή των χρωμάτων. Το σύστημα διαχείρισης έγινε με αποκλειστικό προγραμματισμό πάνω στις ανάγκες τις εταιρείας, όπως αποτελεί η πάγια θέση της SpecialOne

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα είχαμε ένα όμορφο σχεδιασμό, άρτια κατασκευή ιστοσελίδας με ποιότητα στην εμπειρία πλοήγησης, καθώς επίσης μεγάλη ταχύτητα και ευκολία διαχείρισης από τον υπέυθυνο της ιστοσελίδας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Σύγχρονο, λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό ιστοσελίδας
  • Μοναδικότητα και εμπειρία στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
  • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης προϊόντων και περιεχομένου
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η τεχνική, κατασκευαστική εταιρεία ΕΜΜ. & ΝΙΚΟΛ. ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ Α.Ε ειδικεύεται στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων κτιρίων ιδιόκτητων ή με αντιπαροχή. Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο κ. Ορφανάκης Ν. Εμμανουήλ ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1970 έως σήμερα.

Συνεχιστής της προσπάθειας αυτής, ο υιός του, Ορφανάκης Ε. Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, ο οποίος προσφέρει επιστημονικές γνώσεις, εμπειρία, δημιουργικότητα αλλά και τις φρέσκιες ιδέες της νέας γενιάς.

Φιλοσοφία της εταιρίας μας να προσφέρουμε στον πελάτη ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του, για τη μελέτη, επίβλεψη, ανέγερση και κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας, γραφείου ή ακόμα και ξενοδοχειακού συγκροτήματος. 

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης αποτελούμε την άριστη επιλογή στον τομέα των κατασκευών. Διαθέτοντας έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο μοντέρνος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, οι αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές και οι συμφέρουσες τιμές.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Ορφανάκης Α.Ε. Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2014 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά