specialone
logo specialone logo specialone Αναπτυξη ιστοσελιδων

Σχεδιασμος ιστοσελιδων

Τέρμα στα έτοιμα templates
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων (web design) αποτελεί το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας. Αποτελεί βασικό, αν όχι τον βασικότερο, παράγοντα επιτυχίας μιας ιστοσελίδας. Σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι τα χρώματα, τα σχήματα, οι γραμματοσειρές, η γραφική δομή γενικότερα μιας ιστοσελίδας.

Η SpecialOne σε συνεργασία με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο σχεδιάζει με βάση τις πραγματικές ανάγκες του κάθε έργου. Κάθε σχεδιασμός ξεκινάει από το μηδέν, από λευκή κόλλα χαρτί. Δεν χρησιμοποιούνται έτοιμα εικαστικά σχέδια, και αναδημιουργία παλαιότερων σχεδίων. Η SpecialOne προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, με βάση τις νέες τάσεις και στυλ του διαδικτύου - internet, σε συνδυασμό με τον τομέα δραστηριοποίησης της εκάστοτε επιχείρησης.

Έτσι, το αποτέλεσμα είναι η προσέγγιση νέων επισκεπτών οι οποίοι θα παραμένουν στην ιστοσελίδα του πελάτη, γιατί η εικόνα είναι το πρώτο που μετράει. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική προσέγγιση του κάθε έργου, και αυτό έχει απήχηση στους επισκέπτες.

H SpecialOne συνοπτικά στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων προσφέρει:
  • Μοναδικότητα στα σχέδια
  • Μοντέρνα γραφικά
  • Οργανωμένη δομή για ευκολία στην πλοήγηση
  • Διαφημιστικά banners
  • Κινούμενα γραφικά