specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Τσιμεντοδομή Α.Ε.
Βιομηχανία Τσιμεντοπροϊόντων
Το έργο
Η βιομηχανία τσιμεντοπροϊόντων Τσιμεντοδομή Α.Ε., μία διαρκώς αναπτυσόμενη στον κλάδο της, τόσο στην Κρήτη, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ανέθεσε στην SpecialOne την κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
 • μοντέρνος, responsive σχεδιασμός
 • παρουσίαση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα
 • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση των προϊόντων
 • σύστημα διαχείρισης ανακοινώσεων και προσφορών
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε σαν βάση το σεβασμό στην πολύχρονη πορεία της εταιρείας και το συγκεκριμένο κοινό και τις ανάγκες του, όπου και απευθύνεται. Έθεσε ως βασικό μέλημα τη οργανωμένη παρουσίαση των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία, καθώς και την παρουσίαση όλων των υπηρεσιών που αυτή παρέχει.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και εντυπωσιακή παρουσίαση των έργων με έμφαση στη φωτογραφία και το ηγετικό προφίλ της εταιρείας, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Εντυπωσιακό σχεδιασμό
 • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η Τσιμεντοδομή Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με την επωνυμία Καρμάλ ΑΕ και δραστηριοποιήθηκε στη παραγωγή κισσηρολίθων.

Προς το τέλος του 1993, εξαγοράστηκε από τον Χαράλαμπο Ριτσόπουλο ο οποίος, την περίοδο εκείνη, ήταν μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Γ. & Χ. Ριτσόπουλος ΑΕ (λατομείο αδρανών υλικών), Εξπρές Μπετόν ΑΕ (βιομηχανία έτοιμου σκυροδέματος) και Χαρ. Ριτσόπουλος & Υιοί ΑΕ (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα). 
Συνέχισε τη δραστηριότητα της (παραγωγή κισσηρολίθων) με την ίδια μορφή έως το τέλος της ίδιας χρονιάς. Το 1994 μετονομάστηκε σε Τσιμεντοδομή Α.Ε. και έκανε επέκταση της παραγωγής της εγκαθιστώντας μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής προκατασκευασμένων προϊόντων από σκυρόδεμα.

Σήμερα, η εταιρεία παράγει προϊόντα για δαπεδοστρώσεις εξωτερικών χώρων όπως κυβόλιθους και πλάκες πεζοδρομιου. Επίσης, παράγει και συμπληρωματικά υλικά όπως κράσπεδα, ρείθρα, στοιχεία καπναγωγών από ελαφρόπετρα και άλλα προκατασκευασμένα δομικά υλικά από σκυρόδεμα.

Η γκάμα των προϊόντων έγινε ακόμα ευρύτερη το 1997. Η Τσιμεντοδομή ΑΕ εφεύρε και κατοχύρωσε ένα δομικό στοιχείο πολλαπλών χρήσεων, το Πολυμπλόκ®. Το Πολυμπλόκ® χρησιμοποιείται ως βασικό δομικό στοιχείο για την κατασκευή τοιχίων περίφραξης και τοίχων αντιστήριξης. Επίσης, για την κατασκευή τραπεζιών, πάγκων, ψησταριών, κλπ.

Στις αρχές του 1999, η εταιρεία προχώρησε σε νέα επέκταση και εγκατέστησε μια νέα αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής τσιμεντοπλακιδίων. Τα καινούρια προϊόντα προωθήθηκαν στην εγχώρια αγορά αλλά και αυτή του εξωτερικού με την επονομασία Ματονέλα®. Η μέθοδος παραγωγής αυτής της σειράς προϊόντων αποτελεί διεθνή καινοτομία. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των μωσαϊκών πλακών με αυτά των φυσικών λίθων (μάρμαρο, γρανίτη, κλπ).

Τα παραπάνω, άρρηκτα συνδεδεμένα με το πλεονέκτημα παραγωγής λεπτών πλακιδίων (14 mm) σε οποιοδήποτε χρώμα, εφοδιάζουν το νέο αυτό προϊόν με τη σιγουριά ότι προσφέρει μια άρτια κατασκευαστική επιλογή στον τομέα των δομικών υλικών.

Στις αρχές του 2006, η Τσιμεντοδομή Α.Ε. προχώρησε σε ακόμη περισσότερα καινοτόμα προϊόντα: τις βοτσαλόπλακες και τις ψηφιδόπλακες. Με τη δική της παραγωγη βότσαλου διαφόρων κοκκομετριών και χρωματισμών, εισήγαγε στη αγορά μια νέα έκδοση του τύπου αυτών των πλακών με διαστάσεις 333Χ333Χ22 mm και αντοχές θλίψης και απότριψης διπλάσιες από αυτές που προδιαγράφει το νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1339:2003.

Επίσης, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον εμπορικό τομέα και διαθέτει στην αγορά τα επώνυμα υαλότουβλα Βοημίας VitraBlok, κυβόλιθους από γρανίτη, κόλλες πλακιδίων και μαρμάρων, διακοσμητικά δομικά υλικά κήπων, κλπ.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Τσιμεντοδομή Α.Ε. Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Social Media
Google AdWords
Έτος 2013 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά