specialone
logo specialone logo specialone Εμπορικες επιχειρησεις

Αναπτυξη εφαρμογων

Λύσεις για κάθε επιχείρηση
Οι επιχειρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα εμπιστεύοταν για τις εσωτερικές λειτουργίες των επιχειρήσεών τους ηλεκτρονικά προγράμματα εγκατεστημένα στο τοπικό δίκτυο του χώρου τους.

Η SpecialOne προχωράει ένα βήμα παραπάνω. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και τη συντήρηση ιστοσελίδων διαχείρισης επιχειρήσεων και όχι μόνο. Προσφέρει ένα εύρος επιλογών και δυνατοτήτων που καθιστούν την πλατφόρμα της την πλέον ολοκληρωμένη.

Το αποτέλεσμα της νέας πλατφόρμας είναι οι δυνατότητες να είναι ίδιες ή και περισσότερες από τα παλιά τοπικά προγράμματα, με ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Τη διαχείριση και την πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του χρήστη στο χώρο της επιχείρησης και όλα αυτά με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που απαιτείται.

Η SpecialOne κατασκευάζει το λογισμικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενδιαφερομένων, καθιστώντας τις λειτουργίες εύκολα διαχειρίσιμες από τον οποιοδήποτε, προσφέροντας ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της κάθε επιχείρησης.