specialone
logo specialone logo specialone Τουρισμος

Τουριστικα portals

Δώστε λύσεις, κερδίστε από τη διαφήμιση
Με την πάροδο του χρόνου το διαδίκτυο - internet καθιστάται ως κυρίαρχο μέσω πληροφοριών για τους επισκέπτες κάθε χώρας. Η δημιουργία ιστοσελίδων αποτελεί ένα φτηνό και σίγουρο μέσο για την προβολή των πλεονεκτημάτων μιας περιοχής και την προσέλκυση παλιών  και  νέων επισκεπτών.

Η SpecialOne αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και τη συντήρηση ιστοσελίδων τουριστικού τύπου, με άπειρες δυνατότητες και δυνατότητες αναβάθμισης. Παρέχονται λογαριασμοί e-mail, δυναμικό πακέτο ιστοσελίδων με αποθηκευμένες και εύκολα διαχειρίσιμες πληροφορίες σε βάση δεδομένων, φωτογραφικό υλικό, καθώς και υλικό σε μορφή video.

Η λύση αυτή προσφέρει κατακόρυφη άνοδο των επισκέψεων, δυνατότητα ανάρτησης διαφημίσεων φιλικών προς τον ιδιοκτήτη ή προς εμπορικού όφελούς του, καθώς και ένα κόμβο συγκέντρωσης στοιχείων για την άνοδο μιας συγκεκριμένης περιοχής στο διαδίκτυο.

Έτσι προσφέρεται στους χρήστες - υποψήφιους πελάτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο πληροφορίας το οποίο βοηθάει σταδιακά στην αύξηση των επισκεπτών και του κέρδους της εκάστοτε επιχείρησης.