specialone
logo specialone logo specialone Τουρισμος

Πακετα πρακτορειων

Διαχείριση ταξιδιωτικών γραφείων
Η SpecialOne αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή, αλλά και τη συντήρηση ιστοσελίδων που απευθύνονται σε ταξιδιωτικά γραφεία για την αύξηση των κρατήσεών τους. Το διαδίκτυο - internet αναμφισβήτητα αποτελεί τον πιο άμεσο και οικονομικότερο τρόπο προσέγγισης και παροχής πληροφοριών σε υποψήφιους αγοραστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η SpecialOne παρέχει σε ταξιδιωτικά γραφεία ιστοσελίδες παρουσίασης ταξιδιωτικών πακέτων που περιλαμβάνουν περιγραφές των πακέτων, οπτικοακουστικό υλικό και κοστολόγια. Επίσης η δυνατότητα απευθείας κράτησης από τον επισκέπτη από οπουδήποτε και η λήψη προκαταβολής με ηλεκτρονική κατάθεση μέσω πιστωτικής κάρτας καθιστά το σύστημα ένα εργαλείο αύξησης της κερδοφορίας μιας επιχείρησης.

Η SpecialOne ως ελληνική εταιρεία, θεωρεί τον τομέα του τουρισμού απαραίτητη κατεύθυνση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων και με συνεχή και σταθερή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες, βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους εφόδια για την αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεών τους.