specialone
logo specialone logo specialone εταιρεια

Ποιοι ειμαστε

Πρωτογενής ανάπτυξη ιστοσελίδων
Το ταξίδι της SpecialOne ξεκίνησε το 2012 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Γιάννη Γουρνιεζάκη έπειτα από εμπειρία και εργασία 6 ετών στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και της προώθησης ιστοσελίδων (SEO). Η δημιουργία της SpecialOne βασίστηκε στην ανάγκη για μία πρωτογενή, μοναδική ανάπτυξη ιστοσελίδων, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο κατασκευής και προώθησης, απευθυνόμενη τόσο στο Ηράκλειο, όσο και το Ρέθυμνο, τα Χανιά, το Λασίθι, αλλά και των ευρύτερων περιοχών της Ελλάδας, όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρατηρώντας τη γρήγορη και καιροσκοπική ματιά αντιμετώπισης των αναγκών των επιχειρήσεων έως τότε, η SpecialOne ιδρύθηκε με στόχο τη δημιουργία κάθε νέου project από το μηδέν, βάσει των πραγματικών αναγκών των πελατών, δημιουργώντας μια μοναδικότητα στην αντιμετώπιση κάθε νέας πρόκλησης.

Στο ξεκίνημά της η SpecialOne απορροφήθηκε καθαρά στην ανάπτυξη και υλοποίηση της τεχνογνωσίας της, τόσο στο επίπεδο του σχεδιασμού και της κατασκευής των ιστοσελίδων, όσο και στον τομέα της προώθησης (SEO), μέσω των εργαλείων των μηχανών αναζήτησης.

Η πορεία και η συνεχής ανάπτυξη του διαδικτύου, βρίσκει την εταιρεία να εισάγει στις υπηρεσίες της την προώθηση ιστοσελίδων μέσω Social Media, καθώς και μέσω της πλατφόρμας AdWords της Google, προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο διαδικτυακής διαφήμισης.

Η μαζική αποστολή ενημερωτικών E-mail και SMS, προστίθενται στις παραπάνω υπηρεσίες, βοηθώντας ακόμη πιο πολύ στο στόχο της εταιρείας, που είναι η προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων επισκεπτών στις ιστοσελίδες που έχει αναπτύξει.

Οι ανάγκες όμως του διαδικτύου δεν είναι μόνο η τεχνογνωσία, αφού εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το περιεχομένο που προβάλλει μια επιχείρηση. Έτσι, η SpecialOne προσφέρει την υπηρεσία συγγραφής και μετάφρασης κειμένων, από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες για αρτιότερη μεταφορά στον επισκέπτη του προφίλ και των δυνατοτήτων κάθε επιχείρησης.

Η ζήτηση για υπηρεσίες Γραφιστικής εντύπων και Video / Audio παρουσιάσεων - διαφημίσεων, δημιουργούν τα αντίστοιχα τμήματα, από έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο συνεργάτες.

Τέλος, οι απαραίτητες υπηρεσίες Φιλοξενίας ιστοσελίδων, Ονομάτων χώρου (domains) και Δημοσίευσης ισολογισμών, ολοκληρώνουν τη λίστα των προσφερόμενων υπηρεσιών της SpecialOne, προσδοκώντας στις επόμενες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, πάντα με όρεξη για εξέλιξη και πρωτοπορία.