specialone
logo specialone logo specialone Blog

Γιατί να επενδύσετε σε μια καλή ιστοσελίδα

Σήμερα στο διαδίκτυο, μία εταιρική παρουσία γίνεται συνεχώς πιο απαιτητική και δύσκολη. Η ιστοσελίδα σας, η εταιρική σελίδα σας στο Facebook, το προφίλ σας στο Twitter, τα υπόλοιπα social media, το blog σας, το newsletter, αποτελούν τη γέφυρα για τη σύνδεσή σας με τους εν δυνάμει πελάτες σας. Η σωστή χρήση αυτών και ο συνδυασμός τους θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας - Επενδύστε σε ένα καλό website

Οι επιλογές με βάση το κόστος για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι απεριόριστες.

Γιατί πρέπει όμως να δώσετε σημασία και να επενδύσετε σε μια σύγχρονη και δυνατή ιστοσελίδα;

Είναι το δημόσιο ηλεκτρονικό σας πρόσωπο, στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι!
Η ιστοσελίδα της εταιρείας σας είναι το διαδικτυακό σας προφίλ και από αυτήν θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Μια πρόχειρη και δύσχρηστη ιστοσελίδα λογικό είναι να δημιουργήσει στον χρήστη ότι το ίδιο πρόχειρη και όχι ψαγμένη είναι κι η εταιρεία. Αντίθετα μια όμορφη, σωστά κατασκευασμένη και ελκυστική ιστοσελίδα θα κρατήσει τον χρήστη, θα του προβάλει το περιεχόμενο που ψάχνει και θα τον κάνει να εμπιστευτεί την εταιρεία και τις υπηρεσίες της.

Εκεί οδηγού όλα στο διαδίκτυο
Όλες οι ενέργειες για προώθηση μιας εταιρείας στο διαδίκτυο, από το SEO (προώθηση στις μηχανές αναζήτησης), τα social media (facebook, twitter κ.α.), οι πληρωμένες διαφημίσεις κτλ, έχουν στόχο να οδηγηθεί τελικά ο χρήστης στην επίσημη ιστοσελίδα σας. Εκεί που θα μπορεί να δει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για την εταιρεία σας και της υπηρεσίες της, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας της.

Έλεγχος του περιεχομένου
Στην ιστοσελίδα σας έχετε τον απόλυτο έλεγχο για το τι θέλετε να προβάλετε στους χρήστες ανά πάσα στιγμή. Κάθε υπηρεσία και κάθε νέο μπορείτε να το ανακοινώνετε, ώστε να πείσετε τον χρήστη να σας προτιμήσει.

Λιγότερα έξοδα, πιο εύκολη ανανέωση
Μια ιστοσελίδα δεν σταματάει στο τελικό ανέβασμά της στο διαδίκτυο. Βασικό είναι να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παραμετροποιήσετε τα δεδομένα. Έτσι θα πρέπει να έχετε μια ιστοσελίδα εύχρηστη και λειτουργική. Μην ξεχνάτε ότι μια πρόχειρη ιστοσελίδα μπορεί να καταλήξει ακριβότερη σε βάθος χρόνου και μην λειτουργική

Γιατί πρέπει!
Όπως και να το κάνουμε ζούμε στην εποχή του διαδικτύου. Θεωρείται ανεπίτρεπτο μια εταιρεία να μην έχει ιστοσελίδα και μάλιστα σωστή. Τα πάντα κινούνται πλέον με βάση το διαδίκτυο και η απορρόφηση των εταιρειών από αυτό τίνει στο 100% τα επόμενα χρόνια
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά