specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Καλλιόπη Καραμανωλάκη
Δερματολόγος
Το έργο
Η Καλλιόπη Καραμανωλάκη, δερματολόγος στο Ηράκλειο Κρήτης, ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne με στόχο τη δημιουργία της επαγγελματικής ιστοσελίδας της με στόχο την παρουσίαση των θεραπειών και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας, βασισμένος σε σχεδιασμό έμπνευσης της ιδιοκτήτριας
  • παρουσίαση στην ελληνική και αργότερα στην αγγλική γλώσσα
  • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση υπηρεσιών και θεραπειών
  • σύστημα διαχείρισης άρθρων
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
  • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση το σοβαρό προφίλ της ιατρού και το συγκεκριμένο "ευαίσθητο" κοινό, όπου και απευθύνεται. Έθεσε ως προτεραιότητα τη σωστή δομή και οργάνωση των κατηγοριών της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και την ταχύτητα φόρτωσης των υποσελίδων.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και γρήγορο αποτέλεσμα στην αναζήτηση των θεραπειών που ενδιαφέρεται, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς της ιατρού.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Λιτό, σοβαρό σχεδιασμό ιστοσελίδας
  • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
  • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η κα Καλλιόπη Καραμανωλάκη αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ και έλαβε την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Ακολούθως, μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε στην Αισθητική Ιατρική και Δερματοχειρουργική, ασκούμενη σε πιστοποιημένα κέντρα των ΗΠΑ και της Ευρώπης, όπως το Medical School, University of California USA (Master in Superficial Anatomy and Dermatologic Surgery, UCSD-CME) και το University Hospital of Darmstadt, Germany.

Η 14ετής κλινική εμπειρία της συνιστάται στην λειτουργία 2 δερματολογικών Ιατρειών (Σητεία 2002-2005 και Ηράκλειο Κρήτης 2005-2013) καθώς και στην ίδρυση και λειτουργία ενός σύγχρονου κέντρου-Ιατρείου Δερματολογίας-Δερματοχειρουργικής και Ιατρικής Αισθητικής, συνδεδεμένου λειτουργικά με, την πρώτη αδειoδοτημένη στην χώρα μας, Κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας, OASIS MED-ONE DAY CLINIC (2013 έως και σήμερα).

Η κλινική πρακτική της αλλά και το κύριο επιστημονικό ενδιαφέρον της ήταν και παραμένουν επικεντρωμένα στην εξυπηρέτηση της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής-Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας αλλά και της Δερματοχειρουργικής με την υποστήριξη και διαρκή ανατροφοδότηση με νέα, πρωτοποριακά και καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα αλλά και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση. Εν γένει, το κλινικό έργο της αποτιμάται σε χιλιάδες αισθητικών και δερματοχειρουργικών επεμβάσεων και πράξεων καθώς και εξετάσεων και θεραπειών ασθενών με δερματοπάθειες.

Παράλληλα με το κλινικό έργο, ανέπτυξε και έντονο επιστημονικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον συμμετέχοντας σε πληθώρα Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων και συναντήσεων. Περισσότερο συγκεκριμένα, συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια σε εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα για την απόκτηση δεξιοτήτων δερματοχειρουργικής και Ιατρικής Αισθητικής, όπως το Mentorship Program της ASDS (από το 2010) αλλά και σε αντίστοιχα της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, της International Society for Dermatologic Surgery (ISDS), της American Academy of Dermatology (AAD), της American Society for Dermatologic Surgery (ASDS) και της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV). Επίσης, είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής από το 2014.

Κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1998, είναι παντρεμένη με τον Αγγειοχειρουργό κ. Θεόδωρο Ι. Κώστα και μητέρα μιας κόρης.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Καλλιόπη Καραμανωλάκη Υπηρεσίες Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2017 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά