specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Τραγουδιστής
Το έργο
Ο manager του δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, ήρθε σε επαφή με την SpecialOne με στόχο την κατασκευή ιστοσελίδας αυτοπροβολής του καλλιτέχνη.
 
Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
 • μοντέρνος, responsive σχεδιασμός
 • εύκολη πλοήγηση και ταχύτητα στην φόρτωση της ιστοσελίδας
 • σύστημα διαχείρισης φωτογραφιών, βίντεο, ανακοινώσεων
 • σύγχρονο και άμεσο σύστημα διαχείρισης δισκογραφίας, τραγουδιών και videoclip
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση τη σύγχρονη παρουσίαση του καλλιτέχνη στο διαδίκτυο μέσω σύγχρονων μορφών γραφιστικής και προγραμματισμού. Παράλληλα, φρόντισε να παραδώσει ένα σύστημα διαχείρισης, εύχρηστο και άμεσο από οποιαδήποτε συσκευή για την επεξεργασία της ιστοσελίδας.
 
Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και εντυπωσιακή παρουσίαση του καλλιτέχνη με έμφαση στη φωτογραφία, το video, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς του καλλιτέχνη.
Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Εντυπωσιακό σχεδιασμό
 • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε στις 21 Μαίου του 1986 στην Αθήνα ενώ η καταγωγή του είναι απ’ την Λευκάδα!
 
Στην ηλικία των πέντε ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα πιάνου, σολφέζ, αρμονίας και όχι μόνο! Το "μικρόβιο" της μουσικής που κρύβονταν μέσα του "ξύπνησε"  όταν άρχισε να ασχολείται καθημερινά με το πιάνο που είχαν οι γονείς του στο σπίτι!   Έτσι ξεκινάει και η επαφή του με την μουσική , ενώ η "σχέση" του με το πιάνο αποτελεί μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς στην ζωή του! Καθημερινά περνάει αρκετές ώρες της ημέρας  μελετώντας αλλά και συνθέτοντας δικά του τραγούδια!
 
Πάντα ανήσυχο πνεύμα, καλός μαθητής στο σχολείο, πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ενώ κατά την διάρκεια της εφηβείας δημιουργεί με τους συμμαθητές του την πρώτη του μπάντα τους "Blues Brothers" παίζοντας μουσική σε σχολικές εκδηλώσεις και όχι μόνο. Τελειώνοντας το Λύκειο εισάγεται στην Νοσηλευτική, μόνο που στην πορεία όλα άλλαξαν, αφού την ίδια περίοδο συμμετέχει στο Fame Story 3 αποσπώντας πολύ καλά σχόλια παρά το νεαρό της ηλικίας του!
 
Το πρώτο του βήμα στην νυχτερινή Αθήνα γίνεται στον "Βοτανικό" τον Οκτώβριο του 2005 δίπλα στην Άννα Βίσση.  Έτσι ξεκινάει και η επαγγελματική πλέον σχέση  του με το τραγούδι, ενώ νιώθει πολύ υπερήφανος που κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα.
 
Ακολουθούν συνεργασίες σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δίπλα σε σπουδαία ονόματα της Ελληνικής Δισκογραφίας, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βέρτης, Νατάσα Θεοδωρίδου και όχι μόνο.
 
Τον Ιούνιο του 2008 κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα. Το cd single "Όλα θα αλλάξουν" κυκλοφορεί απ' την Sony Music με παραγωγό τον Νίκο Νικολαίδη,  με την υπογραφή του συνθέτη Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Πάνου Φαλάρα, Γιάννη Μπαγουλή και Βίκυς Γεροθόδωρου με το ομότιτλο τραγούδι αλλά και το "Σε ξέρω καλά" να γίνονται απ' τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών της χώρας.
 
Τον Μάιο του 2010 ξεκινάει η συνεργασία του με την Universal Music (νυν Cobalt Music), κυκλοφορεί το τραγούδι «Ερωτευμένος και τρελός», σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Δημήτρη Τσάφα ενώ παράλληλα ο Κωνσταντίνος αρχίζει να κερδίζει τον χώρο που του αξίζει στα νυχτερινά σχήματα! Ακολουθεί ακόμη ένα τραγούδι λίγους μήνες αργότερα, το  "Είσαι οτι να ΄ναι" σε μουσική του στενού πλέον συνεργάτη του  Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη που γίνεται απ' τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. Το Μάιο του 2011 κυκλοφορεί η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Μάλλον κάτι ξέρω» απ’ την Universal Music  με το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου να σκαρφαλώνει στην κορυφή του ελληνικού airplay για πάρα πολλές εβδομάδες.  Το ίδιο καλοκαίρι πραγματοποιεί και την πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
Τον Οκτώβριο του 2012 έρχεται μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του, αφού συνεργάζεται με τον Γιώργο Θεοφάνους, με το "Ποτέ Ξανά" σε στίχους Ναταλίας Γερμανού να δίνει στον κόσμο μια πρώτη εικόνα απ' την νέα αυτή συνεργασία, ενώ λίγους μήνες αργότερα βραβεύεται και ως "Τραγούδι της Χρονιάς" στα Mad VMA 2013.
 
Τον Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Παιδί Γενναίο» ένας τίτλος Όλγα Βλαχοπούλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Χανιώτης αλλά και ο ίδιος ο  Γιώργος Θεοφάνους υπογράφουν τους στίχους των νέων τραγουδιών.
 
Τον Μάρτιο του 2013 ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρωταγωνιστεί στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ξεκινώντας τις εμφανίσεις του στο "Posidonio" όπου και εμφανίζεται μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015 .

Παράλληλα τον Μάρτιο του 2014 κυκλοφορεί και η τρίτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" όπου ο Κωνσταντίνος εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου. Απ' το album ξεχωρίζει το ομότιτλο τραγούδι, καθώς και το "Πάρε με αγκαλιά" , "Εσένα θέλω", "Να της πεις" και το "Δεν χωρίζουν οι καρδιές". Στο album υπάρχει και το "Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ" σε στίχους Ναταλίας Γερμανού.
 
Τον Ιανουάριο του 2015 ο στρατιώτης Πεζικού Αργυρός Κωνσταντίνος καλείται να υπηρετήσει την  "Μαμά Πατρίδα" στην Λαμία και την Αλεξανδρούπολη , ενώ στις άδειες του  πραγματοποιεί κάποιες επιλεγμένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση την στρατιωτικής του θητείας τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ο Κωνσταντίνος επιστρέφει δυναμικά στην νυχτερινή Αθήνα, με τις εμφανίσεις του στο TEATRO Music Hall παρέα με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα.  Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί και "ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ" σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που παραμένει στην  πρώτη θέση των charts για τρεις μήνες.  Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται τον Φεβρουάριο του 2016.
 
Τον Απρίλιο του 2016 , ο Κωνσταντίνος ξεκινά τις εμφανίσεις του στο FANTASIA ενώ παράλληλα κυκλοφορεί ο πολυσυλλεκτικός του δίσκος  "ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ" και οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη. "Τα κατάφερες" , "Αθήνα- Θεσσαλονίκη", "Όσα νιώθω" και "Στη δική μου αγκαλιά" γίνονται μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.  "Το συμπέρασμα" βραβεύεται ως "Καλύτερο τραγούδι Mad Greekz" στα Mad Vma 2016, ενώ στα Super Music Awards Κύπρου κατακτά τον τίτλο "Best Airplay Song of the Year". Η καλοκαιρινή περιοδεία με 10 σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο είναι sold out, ενώ λίγους μήνες αργότερα στα
 
Mad VMA Cyprus 2016 ο Κωνσταντίνος  βραβεύεται ως "Καλλιτέχνης της Χρονιάς".  Ακολουθούν δέκα μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων στο Fantasia που ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017.
 
Σημαντική επίσης στιγμή για τον ίδιο είναι η εμφάνιση του στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου στην Μόσχα, τον Οκτώβριο του 2016 ,στην αφιερωματική εκδήλωση στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας-Ρωσίας.
 
Παράλληλα με την καριέρα του ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, απ' τον Νοέμβριο του 2014 και για δυο χρόνια γίνεται ο  "Wish Star Sponsor" του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού "Make A Wish- Κάνε μια ευχή Ελλάδας" βοηθώντας το τόσο σημαντικό έργο του οργανισμού που υλοποιεί ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, μέσω του προγράμματος "Αστέρι της Ευχής".
Ταυτότητα έργου Πελάτης Κωνσταντίνος Αργυρός Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2017 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά