specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Μαρμαράς ΑΕ
Κρεοπωλεία
Το έργο
Η SpecialOne ολοκλήρωσε την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας παρουσίασης των προϊόντων και των προσφορών της αλυσίδας κρεοπωλείων Μαρμαράς ΑΕ, με δραστηριοποίηση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι απαιτήσεις προς τη SpecialOne ήταν οι εξής:
 • δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας - website
 • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά)
 • fullsized σχεδιασμός
 • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης προϊόντων
 • παρουσίαση προσφορών
 • εμφάνιση καταστημάτων ανά περιοχή
 • υποστήριξη responsive web design για σωστή απεικόνιση σε όλες τις συσκευές
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας με έμφαση στην αμεσότητα προς το χρήστη για παρακίνηση στην πλοήγηση και την προσέλκυση για ενημέρωση των χρηστών για τις προσφορές κατά κύριο λόγο. Εύκολη επεξεργασία της ιστοσελίδας με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (με το γνωστό σύστημα της SpecialOne), καθώς και έμφαση των σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, κ.α.).

Το αποτέλεσμα
Η τελική εμφάνιση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας ικανοποίησε τόσο για το μεστό και άρτια τεχνικά αποτέλεσμα, όσο και για την αποδοχή που έτυχε από το κοινό της από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Μοντέρνο, προσιτό σχεδιασμό
 • Άρτα, custom κατασκευή
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
 • Εύκολο και ταχύτατο σύστημα διαχείρισης
 • Σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές
Η πορεία της επιχείρησης Μαρμαράς ξεκινάει από το 1930. Ο Μάρκος (πατέρας) του Πολυδάμων ανοίγει ένα μικρό κρεοπωλείο στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου. Εκεί μαθητεύει ο Πολύδωρος Μαρμαράς για χρόνια.

Με πολλή δουλειά και αγάπη για το κρέας αποφασίζει να διαφοροποιηθεί και να ξεκινήσει μόνος του. Ασχολείται με εμπόριο ζωντανών κρεάτων με στάβλους και εκτροφή ζωντανών, ώσπου κάποια στιγμή φτάνει να τροφοδοτεί ένα μεγάλο ποσοστό κρεοπωλείων σε όλη την Κρήτη.

Με το πέρασμα των χρόνων και αφού έχει έρθει η τρίτη γενιά της οικογένειας, αποφασίζουν να ασχοληθούν με την λιανική θέλοντας να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο. Ξεκινάει το 1ο κατάστημα το 1997 στην οδό Γερωνυμάκη στις Πατέλες, πρωτοποριακό για την εποχή του όσον αφορά το design, την κοπή, την παρουσίαση του κρέατος και την εξυπηρέτηση πελατών. Για πρώτη φορά μπαίνουν γυναίκες κόφτριες.

Συνδυάζουμε την παράδοση με την πρωτοπορία. Φτάνουμε στο 2017 με 4 καταστήματα και 4 shop in shop στα Super Markets Bazaar. Όλα τροφοδοτούνται από τις κεντρικές αποθήκες μας στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε υψηλά στάνταρ υγιεινής για την ασφάλεια των πελατών μας. Στόχος μας ειναι να μείνουμε πιστοί στην παράδοση συνδυάζοντας την με την ποιότητα και τις καινοτόμες τεχνικές. Να δώσουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Στηριζόμαστε σε εσάς και στην αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε.

Παράδοση - Ποίοτητα - Τιμή - Πρωτοπορία
Ταυτότητα έργου Πελάτης Μαρμαράς ΑΕ Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2017 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά