
-
#Παρουσίασης
Οινοποιειο Διαμαντακης
-
Εργο:
Η SpecialOne ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας για την κρητική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης κρασιού «Διαμαντάκης» που βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Ασίτες, Ηρακλείου και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της αρκετά βραβεία και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
-
Υπηρεσιες:
Για την κατασκευή της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
- κατασκευή fullpage δυναμικής ιστοσελίδας – website (με δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις συσκευές – desktop, tablet, mobile)
- παρουσίαση σε 2 γλώσσες (ελληνικά – αγγλικά) με πρόβλεψη για προσθήκη περισσότερων μελλοντικά
- εξελιγμένη και μοντέρνα σχεδίαση και λειτουργία της εμφάνισης των προϊόντων του οινοποιείου
- σύστημα εύκολης διαχείρισης και παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας
- διαχείριση και παρουσίαση νέων, βραβείων, διακρίσεων καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία
- σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cms)
- σύστημα διαχείρισης νέων (blog)
-
Το πλανο:
Η SpecialOne δημιούργησε έναν καινοτόμο και μοντέρνο τρόπο παρουσίασης των προϊόντων της εταιρείας. Με τη βοήθεια του δοκιμασμένου αποτελεσματικά συστήματος διαχείρισης περιεχομένου της, η ομάδα μας παρείχε στην εταιρεία Διαμαντάκης, τη δυνατότητα να διαχειρίζεται εύκολα την ιστοσελίδα της σε όλο το φάσμα της.
-
Αποτελεσμα:
Εν τέλει, πετύχαμε μια δημιουργία ιστοσελίδας με σύγχρονο σχεδιασμό, έμφαση στη δημιουργική απεικόνιση των προϊόντων, όπως επίσης και ένα γρήγορο σύστημα διαχείρισης των κειμένων, φωτογραφιών, προϊόντων και βραβείων. Έτσι συνοπτικά η SpecialOne παρέδωσε στο πελάτη:
- Ένα σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό ιστοσελίδας
- Μοναδικότητα στην κατασκευή βασισμένη στις ανάγκες της εταιρίας
- Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
- Εύκολο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών για άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας.
-
Ετος:2024
-
Παλετα:
Το όραμα της οικογένειας Διαμαντάκη για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών, η μακρόχρονη παράδοση στην αμπελουργία και ο ιδιόκτητος αμπελώνας, οδήγησαν στη δημιουργία του Οινοποιείου Διαμαντάκης το 2007, με την πρώτη εμφιάλωση το 2009, παρουσιάζοντας δύο φρέσκα κρασιά. Έκτοτε, ο αμπελώνας επεκτάθηκε με βιώσιμο τρόπο, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των παραγόμενων ετικετών – σήμερα εννέα διαφορετικά κρασιά, που εκφράζουν τον χαρακτήρα της περιοχής και το μεράκι της οικογένειας. Τα κρασιά μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας διεθνείς διακρίσεις σε κορυφαίους διαγωνισμούς. Ο σκοπός της οικογένειας παραμένει σταθερός: να καλλιεργεί και να αναδεικνύει τις γηγενείς ποικιλίες – Βιδιανό, Ασύρτικο, Λιάτικο, Μανδηλαριά – συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, και αξιοποιώντας το μοναδικό μικροκλίμα της περιοχής για τη δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας και αυθεντικότητας. Με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και προσήλωση στην αριστεία, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες γεύσης σε κάθε λάτρη του κρασιού.