specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Παπαδημητράκης Γιώργος
Hλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Το έργο
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Παπαδημητράκης Γιώργος, ήρθε σε επαφη με την SpecialOne για την ανάπτυξη της εταιρικής ιστοσελίδας της επιχείρησης.

Οι απαιτήσεις προς τη Special One ήταν οι εξής:
 • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
 • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά)
 • μοντέρνος σχεδιασμός
 • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης έργων
 • σύστημα φωτογραφιών
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • Responsive Web Design
Το πλάνο
Η Special One έθεσε ως αρχές του πλάνου της την ελκυστική σχεδίαση του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας - website με βάση το λιτό και περιεκτικό προφίλ. Σύγχρονο και εύκολο στην επεξεργασία του σύστημα διαχείρισης των έργων, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, κ.α.). Παράλληλα ο στόχος της ταχύτητας εμφάνισης των σελίδων ήταν προφανής.

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποίηση, τόσο από πλευράς ανάπτυξης της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των έργων, φωτογραφιών και κειμένων.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Ελκυστικό σχεδιασμό
 • Σωστή κατασκευή
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
 • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
 • Ταχύτητα εμφάνισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Σαν ηλεκτρολόγοι δραστηριοποιούμαστε στον τομέα με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, με εφαρμογές τόσο σε κατοικίες και καταστήματα όσο και σε εξειδικευμένα έργα όπως τράπεζες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πισίνες, στρατόπεδα, υποσταθμούς και πολλά άλλα.

Έμπειροι ηλεκτρολόγοι παρουσιάζουν μελέτες θεμελιακών γειώσεων, συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης, τηλεφωνικών κέντρων αλλά και ειδικού φωτισμού, έχοντας υλοποιηθεί σε πλήθος εταιρειών και ιδιωτών στα 14 έτη συνεχούς παρουσίας μας στον συγκεκριμένο χώρο.

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις από την εκπόνηση της μελέτης έως και το τελικό στάδιο της υλοποίησης, με δικά της πλήρως κατηρτισμένα συνεργεία και ίδια υλικά, σε συνεργασία με τις πλέον γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (ABB, HAGER, LEGRAND), σε ανταγωνιστικές τιμές και σταθερά χρονοδιαγράμματα και με τον ηλεκτρολόγο πάντα διπλά σας.

Ως ηλεκτρολόγοι έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που όχι μόνο θα είναι κατάλληλες για σας, αλλά ταυτόχρονα θα είναι ποιοτικές και λιγότερο ακριβές. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε μπορεί να είναι γενικές ή επιμέρους σε χώρους κατοικιών και επαγγελματικούς.

Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με υλικά άριστης ποιότητας. Παρέχουμε ηλεκτρολογικό σχέδιο σε κάτοψη του χώρου όπως και προσφορά με τις κατάλληλες τεχνικές διευκρινίσεις και πληροφορίες κόστους κατασκευής.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Παπαδημητράκης Γιώργος Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2019 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά