specialone
logo specialone logo specialone Blog

Πόσο χρειάζονται τα 3 W;

Όταν θέλουμε να αναφέρουμε μια ηλεκτρονική διεύθυνση πάντα λέμε "3 w τελεία...". Μερικοί το νομίζουν σωστό, ενώ άλλοι τελείως εκνευριστικό. Αρκετοί είναι και αυτοί βέβαια που αναφέρουν μια ηλεκτρονική διεύθυνση χωρίς καν να βάλου μπροστά τα 3 "w". 

Αυτοί που υποστηρίζουν τα 3 "w" θεωρούν οτι το αυτό αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, ενώ οι αντίθετοι θεωρούν πως πλέον είναι άνευ ουσίας. Πιο παλιά, όλοι οι χρήστες του διαδικτύου γνώριζαν έναν και μόνο τρόπο για να βρούν μια ιστοσελίδα , ενώ τώρα πρέπει κανείς να μαντέψει , υποστηρίζουν οι πρώτοι. Πριν λίγο καιρό η ιστοσελίδα κατά του 3 "w", η no-www.org, ανακοίνωσε ότι έχουν ενεργοποιήσει πάνω απο 60.000 domains και θα συνεχίζουν. Οι οπαδοί του 3 "w" προτρέπουν όλους τους χρήστες να ανακατευθύνουν τις ιστοσελίδες χωρίς 3 "w", σε ιστοσελίδες με πρόθεμα, δηλαδή απο το No-WWW σε Yes-WWW, καθώς η ανακατεύθυνση ορίζει ότι οι επισκέπτες που πληκτρολογούν τη διεύθυνση σας, θα φτάσουν κατευθείαν ανεξάρτητα από το ποια μορφή που χρησιμοποιούν.

Τι επίδραση όμως έχει η απουσία του 3 "w" στις μηχανές αναζήτησης; Η απουσία του 3 "w" δεν έχει καμία επίδραση στις μηχανές αναζήτησης, αφού οι μηχανές δεν βασίζονται σε αυτό το σημείο μιας ιστοσελίδας για να κατατάξουν μια ιστοσελίδα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σωστό όμως είναι να ρυθμιστεί το canonical URL, δηλαδή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται διαφορετικό τύπο διεύθυνση μέσα σε εσωτερικές σελίδες μιας ιστοσελίδας. Θα πρέπει όλοι οι σύνδεσμοι να έχουν μια ομοιομορφία.
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά