specialone
logo specialone logo specialone Blog

Τι να ζητάτε από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Όταν φτάσει η στιγμή που θα αποφασίσετε να αναθέσετε σε κάποια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων την κατασκευή της δικής σας, θα πρέπει να έχετε κάποιες προδιαγραφές τις οποίες καλό θα ήταν να τηρεί.

Καταρχήν μία ιστοσελίδα αποτελεί την πιο παραγωγική και μαζική μορφή διαφήμισης μιας εταιρείας. Αυτό έχει ως αποτελέσμα να πρέπει να παρέχει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να κατανοούν το εύρως των υπηρεσιών της.

Το διαδίκτυο - internet, το πιθανότερο είναι να έχει ήδη αρκετές ιστοσελίδες σαν τη δική σας. Οπότε αυτός που θα την κατασκευάσει να πρέπει να το κάνει με τρόπο ώστε να προσελκύσει νέους επισκέπτες οι οποίοι θα προτιμήσουν τη δική σας ιστοσελίδα και όχι κάποιου ανταγωνιστή.

Τα στοιχεία για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι τα εξής:

Μοναδικός σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας (web design) θα πρέπει να γίνεται μοναδικά και ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση. Η πολιτική των έτοιμων δημιουργικών (templates), τα οποία κάποιο επιτήδειοι προμηθεύονται από διαδίκτυο - internet, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, κινδυνέυει να πλήξει το προφίλ της επιχείρησής σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ανά πάσα στιγμή μπορείτε να βρεθείτε να έχετε την ίδια ιστοσελίδα με κάποιον ανταγωνιστή σας ή άλλου τύπου επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να ζητάτε γραπτώς εγγύηση για την μοναδικότητα του σχεδιασμού της ιστοσελίδας.

Ερευνα γύρω από την επιχείρηση σας
Μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων δεν μπορεί να έχει εμπειρία πάνω σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων. Έτσι θα πρέπει να είναι διαθετημένη να σπαταλήσει χρόνο για να ερευνήσει το διαδικτυακό τοπίο γύρω από τον τομέα σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερο αποτέλεσμα και πιο ελπιδοφόρα στρατηγική ανάπτυξης.

Ασφάλεια
Θα πρέπει να ζητήσετε και να λάβετε διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Ιστοσελίδα 100% ασφαλής δεν υπάρχει. Θα πρέπει όμως να υπάρχει η σωστή βάση (backup, διαχείριση αρχείων, κ.α), ώστε να μπορεί άμεσα η εταιρεία σας να διορθώσει τυχών λαθη.

Εμπειρία στην προώθηση (SEO)
Η προώθηση μιας ιστοσελίδας είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξή της. Η εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων που θα εμπιστευτείτε θα πρέπει να μπορεί να σας δείξει τα αποτελέσματα προώθησης άλλων ιστοσελίδων που έχει δημιουργήσει, ώστε να μπορείτε να κρίνετε αν αξίζει τον κόπο να την εμπιστευτείτε.
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά