specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Χρονάκης Γιώργος
Chef
Το έργο
Η SpecialOne συμφώνησε και ανέλαβε την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του γνωστού Chef Γιώργου Χρονάκη. Ιστοσελίδα που θα έχει ως κύριο σκοπό την παρουσίαση συνταγών για την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού.

Οι απαιτήσεις προς τη SpecialOne ήταν οι εξής:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - website
 • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά)
 • minimal σχεδιασμός
 • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης κατηγοροιοποιημένων συνταγών
 • παρουσίαση blog
 • φόρμα αναζήτησης συνταγών
 • ανέβασμα προσωπικών συνταγών από τους επισκέπτες
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • υποστήριξη responsive web design για σωστή απεικόνιση σε όλες τις συσκευές
Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε ως αρχές του πλάνου της τον σχεδίασμό της ιστοσελίδας - website με στόχο την εύκολη πλοήγησή της ιστοσελίδας, λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγοριών. Γρήγορο και εύχρηστο στην επεξεργασία σύστημα διαχείρισης των συνταγών, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, κ.α.)

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό, τόσο από πλευράς προγραμματισμού της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των κειμένων, φωτογραφιών και συνταγών.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Σύγχρονο σχεδιασμό
 • Σωστή, μοναδική κατασκευή ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
 • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
Ο Γιώργος Χρονάκης με καταγωγή από το Ζαρό, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 1 Οκτωμβρίου του 1993.

Από νεαρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Μαγειρική αφού πάντα μπλεκόντουσαν τα χέρια του μέσα σε κουζίνες.

Έτσι λοιπόν σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου (ΟΤΕΚ) στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης όπου δύο χρόνια αργότερα αποφοίτησε με επιτυχία.

Ακολούθησαν περάσματα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ως Μάγειρας έως ότου ντυθεί στα χρώματα τις αεροπορίας όπου και εκεί ακόμα λεπτό δεν σταμάτησε να μαγειρεύει.

Η συνέχεια μετά την ολοκλήρωση της θητείας του τον βρίσκει και πάλι σε αξιόλογες κουζίνες να ασκεί αυτό που αγαπά, την μαγειρική.

Τα πρώτα του χρόνια ως Σεφ
Μόλις στα 22 του χρόνια αναλαμβάνει Σεφ σ΄ ένα απ΄ τα καλύτερα εστιατόρια του είδους του, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο Opus Wine Bar Restaurant… εκεί όπου εξελίσσετε μαγειρικά με πολύ σκληρή δουλειά και μεράκι για την μαγειρική.

Θεματικά μενού και κατάλογοι  με την υπογραφή του Γιώργου Χρονάκη χαρίζουν άλλη νότα σε όλους όσους αγαπούν και αναζητούν το καλό φαγητό.

Απ΄ την πρώτη στιγμή ταυτίζει τα πιάτα του με την φιλοσοφία του και γνωρίζει στον κόσμο την μαγεία του κρασιού, πάντοτε σε συνδυασμό με το φαγητό.

Από την πρώτη του στιγμή μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οινοποιούς όλης της Ελλάδας παντρεύοντας αρμονικά τον οίνο με τις μοναδικές και ανεπανάληπτες γεύσεις του.

Master Chef
Ο Γιώργος πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει το παραπάνω βήμα δηλώνοντας συμμετοχή και συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Master Chef.

Μέσα από χιλιάδες συμμετέχοντες ο Γιώργος κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να είναι στην τελική 20άδα του διαγωνισμού φτάνοντας πολύ πιο μακριά απ΄ όσο φάνταζε κανείς…

Μέσα από εκεί ανέδειξε στον κόσμο τις ικανότητες του στην μαγειρική, την γνώση και την αγάπη του γι΄ αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Η πορεία του ήταν μαγική… γεμάτη πάθος και φαντασία, ένας αληθινός χαρακτήρας όπου ο κόσμος τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή για την αυθεντικότητα του.

Τερμάτισε στην 5η θέση του παιχνιδιού αλλά για πολλούς όπως ισχυρίζονται μέχρι και σήμερα ήταν ο δικός του “Master Chef”.
 
Σήμερα
Μετά την ολοκλήρωση του Master Chef ο Γιώργος Χρονάκης δημιουργεί την δική του προσωπική ιστοσελίδα όπου μέσα από αυτήν προβάλετε για τον κόσμο που τον αγαπά όλη του η πραμάτεια… Συνταγές, συνεντεύξεις, νέα, εμφανίσεις, προβολές και παρουσιάσεις κάθε είδους.

Ένας ιστότοπος γεμάτο αρώματα και γεύσεις απ΄ τον μοναδικό Κρητικό Σεφ!
Ταυτότητα έργου Πελάτης Χρονάκης Γιώργος Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2017 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά