specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Θεόδωρος Ι. Κώστας
Αγγειοχειρουργός
Το έργο
Ο Θεόδωρος Ι. Κώστας, αγγειοχειρουργός στο Ηράκλειο Κρήτης, ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne με στόχο τη δημιουργία της επαγγελματικής ιστοσελίδας του με στόχο την παρουσίαση των θεραπειών και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
 • λιτός σχεδιασμός
 • παρουσίαση στην ελληνική και αργότερα στην αγγλική γλώσσα
 • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση υπηρεσιών και θεραπειών
 • σύστημα διαχείρισης άρθρων
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση το σοβαρό προφίλ του ιατρού και το συγκεκριμένο "ευαίσθητο" κοινό, όπου και απευθύνεται. Έθεσε ως προτεραιότητα τη σωστή δομή και οργάνωση των κατηγοριών της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και την ταχύτητα φόρτωσης των υποσελίδων.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και γρήγορο αποτέλεσμα στην αναζήτηση των θεραπειών που ενδιαφέρεται, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς της ιατρού.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Λιτό, σοβαρό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Ο Θεόδωρος Ι. Κώστας απόφοιτος Ιατρικής ΑΠΘ και διδάκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης υπηρέτησε επί 15 χρόνια στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, (έως και Επιμελητής Α). Κατά την υπηρεσία του σε αυτήν, ανέπτυξε κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο, αποτιμούμενο σε χιλιάδες αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων, σε περιγραφές νέων χειρουργικών τεχνικών, σε δεκάδες ξενόγλωσσων και ελληνικών πρωτότυπων δημοσιεύσεων, σε δεκάδες επιστημονικών παρουσιάσεων και εισηγήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και στην εκπαίδευση εκατοντάδων φοιτητών Ιατρικής και δεκάδων ειδικευομένων Αγγειοχειρουργικής. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις του έχουν αποσπάσει πληθώρα βιβλιογραφικών αναφορών και σχολιασμών καθώς και διεθνή βραβεία.

Από το 2014 είναι υπεύθυνος της Κλινικής Ημερήσιας Νοσηλείας OASIS MED-ONE DAY CLINIC. Το κλινικό του ενδιαφέρον σε αυτήν, είναι κυρίως επικεντρωμένο στην αναίμακτη θεραπεία των κλινικών εκδηλώσεων και επιπλοκών της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω μελών, όπως είναι οι κιρσοί, οι ευρυαγγείες, τα οιδήματα, η δερματίτιδα στάσης και τα άτονα έλκη.

Αυτό εξασφαλίζεται σε συνθήκες ημερήσιας θεραπευτικής, χωρίς νοσηλεία, με την χρήση νέων αλλά παραδοσιακών τεχνικών, όπως είναι το ενδοαγγειακό και το διαδερμικό Laser, η σκληροθεραπεία με ή χωρίς αφρό, η χειρουργική αφαίρεση των κιρσών με εξοιδηματική αναισθησία, η εφαρμογή αυτόλογων αυξητικών παραγόντων, οι θεραπείες συμπιεστικής περίδεσης κτλ. Επίσης, ασχολείται και με την δημιουργία αρτηριοφλεβικών επικοινωνιών (φιστουλών) σε αιμοκαθαιρόμενους, νεφροπαθείς αλλά και με την κλασική και ενδοαγγειακή χειρουργική των παθήσεων των περιφερικών αρτηριών, των ανευρυσμάτων και των καρωτίδων.

Είναι συζευγμένος με την Δερματολόγο κα Καραμανωλάκη Καλλιόπη με την οποία έχουν αποκτήσει μία θυγατέρα. Επίσης, είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, μέλος αρκετών επιστημονικών εταιρειών καθώς και της εθελοντικής ομάδας "Γιατροί του Αιγαίου, ΠΑΓΝΗ", ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με τους αγώνες αντοχής και τον Μαραθώνιο αγώνα.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Θεόδωρος Ι. Κώστας Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Social Media
Έτος 2015 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά