specialone
logo specialone logo specialone Εργα
ΘΕΣΙΣ Office + Design
Έπιπλα γραφείου
Το έργο
Η νούμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις γραφείων στην Κρήτη τα τελευταία 25 χρόνια και μια από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα,ΘΕΣΙΣ Office + Design ανέθεσε στην SpecialOne την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και την διαδικτυακή της στρατηγική.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας - website
 • μοντέρνος σχεδιασμός
 • Responsive Web Design για σωστή απεικόνιση σε όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Mobile)
 • παρουσίαση στην ελληνική και αργότερα στην αγγλική γλώσσα
 • εξελιγμένος σχεδιασμός και λειτουργία παρουσίασης προϊόντων
 • σύστημα διαχείρισης προσφορών
 • σύστημα παρουσίασης έργων
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne σχεδίασε το έργο με σκοπό την ανάδειξη του πλούσιου φωτογραφικού υλικού των προϊόντων της εταιρείας. Ταχύτητα πλοήγησης και σωστή προβολή σε όλες τις συσκευές. Βασικό στοιχείο, λόγω του όγκου των φωτογραφιών και των προϊόντων, το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης και η ευκολία ανάρτησης νέων προϊόντων, κειμένων, κ.λπ..

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα είχαμε ένα fullscreen σχεδιασμό, άρτια κατασκευή ιστοσελίδας με ποιότητα στην εμπειρία πλοήγηση, καθώς επίσης και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Σύγχρονο, λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Μοναδικότητα και εμπειρία στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης προϊόντων και περιεχομένου
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η εταιρεία ΘΕΣΙΣ OFFICE + DESIGN «Α. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ – Κ. ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΕ» ιδρύθηκε το 1989. Έχει καθιερωθεί ως η Νο.1 εταιρεία σε πωλήσεις επίπλων γραφείου στην Κρήτη τα τελευταία 25 χρόνια, διαθέτοντας την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα μεγαλύτερα έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής. 

Είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και με το διεθνές πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004. Με ένα πρόγραμμα επενδύσεων σε διαφόρους τομείς εδραιώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες, ποιοτικές, καινοτόμες και πρωτοποριακές. Με διεξοδική έρευνα στην ιταλική αγορά έχει καταφέρει να εμπλουτίσει και να ολοκληρώσει την γκάμα των προϊόντων της δημιουργώντας μια από τις πλουσιότερες ποικιλίες στην Ελλάδα. 

Με την σύσταση εξειδικευμένου σχεδιαστικού τμήματος επεξεργάζεται τις ανάγκες του πελάτη και σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων προτείνει layouts τέτοια ώστε να υπάρχει πάντα άριστη σχέση τιμής - ποιότητας. Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, εγγυάται άμεσο και αποτελεσματικό service. 

Συνεργάζεται κατά αποκλειστικότητα με τις μεγαλύτερες ιταλικές παραγωγικές μονάδες, ηγέτιδες στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικού επίπλου. Ένα μεγάλο μέρος από τα προϊόντα των εταιρειών αυτών, εκτίθενται σε ένα showroom πάνω από 1000 τ.μ τοποθετημένο σε μια από τις βασικές κυκλοφοριακές αρτηρίες του Ηρακλείου (Λ. Κνωσού 178).
Ταυτότητα έργου Πελάτης ΘΕΣΙΣ Office + Design Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Social Media
Google AdWords
Έτος 2014 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά