specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Αρχοντικό Μανιάς
Ξενώνες - εστιατόριο
Το έργο
To Αρχοντικό Μανιάς, ένας χώρος γνήσιας κρητικής φιλοξενίας και γαστρονομίας, ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne με στόχο την κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης του χώρου και των υπηρεσιών της επιχείρησης.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
 • μοντέρνος, full sized σχεδιασμός
 • παρουσίαση στην ελληνική, την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα
 • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση του φωτογραφικού υλικού
 • σύστημα διαχείρισης κρατήσεων
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση τη παρουσίαση της επιχείρησης στο διαδίκτυο μέσω επαγγελματικών φωτογραφιών και κειμενογράφισης. Παράλληλα δημιούργησε σύστημα κρατήσεων με online πληρωμές, τόσο για το κομμάτι της φιλοξενίας, όσο και αυτό της εστίασης.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και εντυπωσιακή παρουσίαση των χώρων με έμφαση στη φωτογραφία την παρουσίαση της τοποθεσίας, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Εντυπωσιακό σχεδιασμό
 • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
 • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Χτισμένο στο πιο ψηλό και επιβλητικό σημείο της Αξού, στην καρδιά της Κρήτης, το Ρέθυμνο, απέναντι από την Αρχαία Μινωική πόλη της Οάξου, στέκει το σπιτικό μας, το Αρχοντικό Μανιάς, πάντα ανοιχτό στους επισκέπτες, πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί σαν μέλη της οικογένειάς μας.

Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, σε μία καταπράσινη κοιλάδα με σπάνια φυσική ομορφιά και με θέα που κόβει την ανάσα, οι καλεσμένοι μας χαίρονται τη ζεστασιά και τη φροντίδα της οικογένειας Μανιά, γνωρίζοντας την αυθεντική Κρητική φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας.

Ελάτε να γίνετε ένα με την οικογένειά μας, να σας ξεναγήσουμε στο κτήμα μας, να μαγειρέψουμε μαζί, να ζυμώσουμε, να τυροκομίσουμε, να ψήσουμε το αντικριστό και να «καζανέψουμε» τη ρακή, υπό τις μελωδίες της λύρας και του μαντολίνου*.
Γευθείτε μαζί μας, υπό τη μυρωδιά του ξυλόφουρνου, τη νοστιμιά της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας στο Υπερώον, το εστιατόριο καφέ του Αρχοντικού Μανιάς, όπου ένα πλούσιο σπιτικό τραπέζι είναι πάντα στρωμένο με αγάπη και φροντίδα για εσάς.
Και όταν βραδιάσει, αποσυρθείτε στην κατοικία της επιλογής σας στον Ξενώνα Υάκινθο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αισθητική ενός παραδοσιακού χώρου με τις ανέσεις του σπιτιού σας, στην αγκαλιά της φύσης.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Αρχοντικό Μανιάς Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Social Media
AdWords
Έτος 2015 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά