specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Dp Studies
Εκπαιδευτικός όμιλος
Το έργο
Ο Δημήτρης Παπαματθαιάκης ιδιοκτήτης του κρητικού εκπαιδευτικού ομίλου "dp studies" που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, ανέθεσε στη SpecialOne τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της επιχείρησης.
 
Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • σχεδιασμός ιστοσελίδας από μηδενική βάση
 • κατασκευή δυναμικού συστήματος διαχείρισης ιστοσελίδας
 • ευχρηστία και ταχύτητα πλοήγησης
 • σύστημα διαχείρισης σεμιναρίων
 • σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων
 • σύστημα διαχείρισης αγγελιών θέσεων εργασίας
 • φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • συλλογή newsletter
 • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
 • Responsive Web Design για σωστή απεικόνιση σε όλες τις συσκευές
Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης δεδομένων από πλευράς διαχείριστή σε συνδυασμό με μια σωστή δομικά παρουσίαση στην πλευρά των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Βασικό μέλημα ήταν η ευκολία στην πλοήγηση, χωρίς να παραμεληθεί ο όγκος του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
 
Το αποτέλεσμα
Η ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε παρέχει στους διαχειριστές της ευκολία επεξεργασίας της ιστοσελίδας και στους επισκέπτες της υψηλή εμπειρία πλοήγησης και δυνατοτήτων.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne προσέφερε:
 • σχεδιασμό από το μηδέν
 • μοναδικότητα κατασκευής
 • ταχύτητα στην πλοήγηση
 • υποστήριξη υψηλού όγκου περιεχομένου
 • κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies είναι Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού και Επιχειρήσεων. Λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1995 και είναι αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 με αριθμό αδείας: 2000146. 

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο της Εκπαίδευσης για την ικανότητα του να προσφέρει γνώσεις ευέλικτες αξιόπιστες και αποτελεσματικές, αναλαμβάνοντας Επιδοτούμενα και Αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων.

Τόσο τα ταχύρυθμα, όσο και τα πολυετή του προγράμματα, φέρουν σημαντικά πλεονεκτή-ματα βοηθώντας τους σπουδαστές που τα ολοκληρώνουν, να αναπτύξουν καθοριστικά τις δεξιότητές τους, διεκδικώντας δυναμικά κάθε επαγγελματική ευκαιρία.

Οι τομείς εκπαίδευσης στους οποίους δραστηριοποιείται, είναι η Πληροφορική, η Οικονομία και Διοίκηση το Marketing, τα Τουριστικά,και οι Ξένες Γλώσσες.

Εκτός από τα παραπάνω, ο εκπαιδευτικός όμιλος dp studies έχει επεκταθεί και σε 2 άλλους εκπαιδευτικούς τομείς. Δημιούργησε τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ι-pass που προετοιμάζουν τους Φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΕΑΠ για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των σχολών τους και συνεργάστηκε με το Ειδικό Κέντρο Προετοιμασίας Διαγωνισμών Δημοσίου ΑΣΕΠ το Alexander ώστε να διενεργεί στην Κρήτη Ακαδημαϊκά Σεμινάρια ΑΣΕΠ για όλους τους διαγωνισμούς Δημοσίου.

Επίσης μετά από την εκπαιδευτική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, το dp studies προσφέρει προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών εξ’ αποστάσεως, στην Ελληνική γλώσσα, με πλήρη αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμα των Ελληνικών Α.Ε.Ι. Αναλαμβάνει επίσης και όλες τις διαδικασίες για Προπτυχιακές Σπουδές δια ζώσης στις πιο σύγχρονες ειδικότητες της αγοράς εργασίας. Πληρ. στο unic-crete.gr.

Εκτός όμως από τα τμήματα των ενηλίκων, το dp studies έχει δημιουργήσει και Πρότυπα Παιδικά Τμήματα για παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου. Με ένα επιτελείο Παιδαγωγών, Ψυχολόγων και Ειδικών της Πληροφορικής μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης στις μικρές ηλικίες και αναπροσαρμόζει τα παιδικά προγράμματα ετησίως, σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά υπολογιστές από τα μαθησιακά τους χρόνια, αλλά και αποκτούν τα Διπλώματα Υπολογιστών που απαιτούνται και αναγνωρίζονται στην Ελληνική Αγορά Εργασίας.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Dp Studies Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2018 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά