specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Minoan Elea
Εμπορία - τυποποίηση ελαιολάδου
Το έργο
Το εταιρεία τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης Minoan Elea, ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne με στόχο την κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
  • μοντέρνος, full sized σχεδιασμός
  • παρουσίαση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα
  • εύκολή πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση των προϊόντων
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
  • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Το πλάνο
Η SpecialOne ξεκίνησε το έργο με βάση την ανάδειξη της νέας αυτής εταιρείας στο χώρο του διαδικτύου . Έθεσε ως προτεραιότητα τη δυναμική εμφάνιση των προϊόντων της εταιρείας, με στόχο την ταχύτερη αναγνώριση αυτής μέσω του διαδικτύου στο αγοραστικό κοινό.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα κατασκευάστηκε μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα και εντυπωσιακή παρουσίαση των συσκευασιών των προϊόντων της εταιρείας, όπως επίσης και την ευκολία διαχείρισης και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Εντυπωσιακό, νέο σχεδιασμό
  • Μοναδικότητα κατασκευής και ταχύτητα στην πλοήγηση της ιστοσελίδας
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
  • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η Minoan Elea βρίσκεται στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του χωριού Επισκοπή. Η Επισκοπή βρίσκεται στην επαρχία Πεδιάδος, μόλις 18 χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού, το Ηράκλειο, σε υψόμετρο 350 μέτρων. Σε μια εξαιρετικά προνομιακή τοποθεσία, σε απόσταση αναπνοής από τον επιβλητικό χώρο της Κνωσού και την Αμνισό, αρχαία πόλη της Κρήτης και επίνειο της μινωικής Κνωσού, η Επισκοπή αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη θάλασσα και στην ενδοχώρα.

Η γεωργία αποτελεί, εδώ και αιώνες, μια από τις πιο σημαντικές ασχολίες των κατοίκων, με σημαντικότερες καλλιέργειες αυτές του αμπελιού και της ελιάς. Η ελιά, σύμβολο του ελληνισμού από την αρχαιότητα, δεν έπαψε ποτέ να διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή των Ελλήνων. Ιδιαίτερα η Κρήτη, κατέχει την υψηλότερη θέση σε ολόκληρη την Ελλάδα, τόσο στην παραγωγή, όσο και στην κατανάλωση ελαιολάδου. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ύπαρξη εξαιρετικά ευνοϊκών κλιματικών συνθηκών (θερμοκρασία, υγρασία, ροή ανέμου, ηλιοφάνεια), στη δυνατότητα αξιοποίησης μεγάλων εδαφικών εκτάσεων για την ανάπτυξη της ελιάς, αλλά κυρίως στο σεβασμό και την αγάπη των παραγωγών για το σπουδαιότερο αγαθό που τους δίνει η κρητική γη.

Σκοπός της Minoan Elea είναι η ανάδειξη της αξίας του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που παράγει η περιοχή μας. Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων, ελαιοπαραγωγοί οι ίδιοι με ιδιόκτητο ελαιουργείο, έχουμε απόλυτη γνώση των μυστικών του καλού ελαιόλαδου. Συνεργάτες μας είναι οι πιο εκλεκτοί παραγωγοί της περιοχής, που σέβονται το προϊόν και ακολουθούν όλες τις σωστές πρακτικές καλλιέργειας και ελαιοποίησης. Οι μέθοδοί μας ακολουθούν τα πιο εξελιγμένα πρότυπα – η αποθήκευση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ελεύθερες από οξυγόνο, όπου η χρήση αζώτου εγγυάται την αποφυγή οξείδωσης. Στόχος μας είναι ο συνδυασμός της αρχαίας ελληνικής παράδοσης με την χρήση των πιο εξελιγμένων μεθόδων της τεχνολογίας. Κύριο μέλημά μας η εξασφάλιση εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, υψηλής διατροφικής αξίας, άριστης ποιότητας και γεύσης, που παράλληλα διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Minoan Elea Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2015 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά