specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Λιγο κρασί... Λίγο θάλασσα...
Εστιατόριο
Το έργο
Ο υπεύθυνος του εστιατορίου Λιγο κρασί... Λίγο θάλασσα..., Νεκτάριος Ξυλούρης, ήρθε σε επαφη με την SpecialOne για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας παρουσίασης της επιχείρησης.

Οι απαιτήσεις προς τη SpecialOne ήταν οι εξής:
  • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
  • παρουσίαση σε 2 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά)
  • μοντέρνος σχεδιασμός
  • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης καταλόγου
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε ως αρχές του πλάνου της την ελκυστική σχεδίαση του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας - website με βάση το λιτό και περιεκτικό προφίλ. Σύγχρονο και εύκολο στην επεξεργασία του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, κ.α.)

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποίηση, τόσο από πλευράς ανάπτυξης της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των κειμένων, φωτογραφιών και περιεχομένου.

Έτσι συνοπτικά η Special One πέτυχε:
  • Ελκυστικό σχεδιασμό
  • Σωστή κατασκευή
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
  • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Από το 2006 που ανοίξαμε το ουζερί ταβέρνα «Λίγο κρασί.. Λίγο θάλασσα..» στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, λειτουργούμε με την ίδια φιλοσοφία για την ικανοποίηση των πελατών μας. 

Ο Νεκτάριος Ξυλούρης και ο Μιχάλης Δοκιμάκης επιλέγουν πάντα το καλύτερο φρέσκο ψάρι και τους γευστικότερους μεζέδες της πόλης. 

Προσεγμένα και εύγεστα πιάτα, ξεχωριστοί μεζέδες, ποικιλία κρασιών, ούζο ή τσικουδιά, το γρήγορο service και οι πολύ καλές τιμές μας εγγυώνται την απόλαυση στην έξοδό σας. Αναδεικνύουμε την κουζίνα μας χρησιμοποιώντας προϊόντα της κρητικής γης που ξεκινούν από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ως τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια κρέατα, κρατώντας ποιοτικά υψηλά το παράδειγμα της μεσογειακής διατροφής. 

Σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και μας το ανταποδίδετε κατά την αναχώρηση σας, ικανοποιημένοι για την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών που απολαύσατε.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Λιγο κρασί... Λίγο θάλασσα... Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2013 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά