specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Εκδόσεις Ίτανος
Εκδοτικός οίκος
Το έργο
Οι εκδόσεις Ίτανος, εκδοτικός οίκος στο Ηράκλειο Κρήτης, εμπιστεύτηκαν τη SpecialOne για την κατασκευή του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, e-shop, της επιχείρησης.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας ζητήθηκαν τα παρακάτω:
 • σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας
 • λειτουργικότητα και ταχύτητα
 • παρουσίαση στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα
 • γρήγορη πλοήγηση και ταχύτητα στην εμφάνιση των προϊόντων
 • σύστημα εταιρικών ανακοινώσεων
 • παροχή στατιστικών επισκέψεων
 • custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
 • καλάθι αγορών
Το πλάνο
Η SpecialOne δόμησε το έργο με στόχο την ταχύτητα και την ευκολία στην αγορά των προϊόντων. Παράλληλα δημιούργησε ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης για την ενημέρωση της ιστοσελίδας άμεσα, από τον υπεύθυνο διαχείρισής της. Πρόσθεσε επίσης στοιχεία όπως εταιρικές ανακοινώσεις, οικονομικά στοιχεία, συγγραφείς, εκδηλώσεις κ.λ.π.

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα αναπτύχθηκε μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία προσφέρει στον επισκέπτη άμεση εμφάνιση των δραστηριοτήτων και των προϊόντων της επιχείρησης , καθώς και ευκολία εισαγωγής και επεξεργασίας της ιστοσελίδας από πλευράς εταιρείας, σύμφωνα με τις ανάγκες της, ανά πάσα στιγμή.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
 • Νέο σχεδιασμό
 • Μοναδικότητα ανάπτυξης και ταχύτητα στην ενημέρωση της ιστοσελίδας
 • Διαρκή άνοδο στις μηχανές αναζήτησης (προώθηση - SEO)
 • Εύκολο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης
 • Ταχύτητα στην πλοήγηση
Ο  εκδοτικός οίκος Ίτανος ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1994 από την γνωστή εταιρεία στον χώρο των Γραφικών Τεχνών «Δετοράκης ΑΕΒΕ» με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Σήμερα μετρώντας πάνω από 20 χρόνια ζωής και δημιουργίας, δραστηριοποιείται στις εκδόσεις πολιτισμού, ιστορικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Ο μεγάλος μας σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης, ο κριτικός, μεταφραστής, λογοτέχνης και θεατρικός σκηνοθέτης Μάριος Πλωρίτης, η διεθνούς φήμης γλύπτρια Χρύσα, ο αρχαιολόγος και μελετητής της μινωικής γραφής Louis Godart, ο μεγάλος ποιητής-δημιουργός Κωνσταντίνος Ξενάκης, ο διάσημος ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης Stephen Αντωνάκος, η έφορος αρχαιοτήτων Αλεξάνδρα Κορέτσου, ο καθηγητής βυζαντινής φιλολογίας Θεοχάρης Δετοράκης, ο γλύπτης Γιάννης Παρμακέλης, η αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα και ο ιστορικός Κωνσταντίνος Καργάκης είναι μερικά μεγάλα ονόματα των γραμμάτων και της τέχνης που μας εμπιστεύτηκαν κάποια από τα σημαντικότερα έργα τους.

Η φιλοσοφία της ΙΤΑΝΟΣ και των ανθρώπων που την απαρτίζουν, έχει ως επίκεντρο την απανταχού διάδοση του πολιτισμού μας. Γι’ αυτό άλλωστε οι εκδόσεις μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων πολιτισμικού ενδιαφέροντος, όπως η αρχαιολογία, οι πλαστικές τέχνες, το θέατρο, η φωτογραφία και οι μονογραφίες καλλιτεχνών.

Σημαντικές συνεργασίες με τη Βουλή των Ελλήνων, το Μουσείο Μπενάκη, το Υπουργείο Πολιτισμού, αποτελούν μέρος των εκδοτικών μας δραστηριοτήτων. Τα βιβλία μας βρίσκονται στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία και μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αναμφισβήτητα, η τέχνη και ο πολιτισμός μας είναι ανεκτίμητα, γι' αυτό τον λόγο οι εκδόσεις Ίτανος συνεχίζοντας με τον ίδιο ενθουσιασμό επενδύουν σε ανάλογες εκδόσεις.

Η ονομασία του εκδοτικού οίκου προέρχεται από την ομώνυμη προϊστορική πόλη της Ανατολικής Κρήτης Ίτανος και το λογότυπό της σχεδιάστηκε από τον Louis Godart. 
Ταυτότητα έργου Πελάτης Εκδόσεις Ίτανος Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2016 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά