specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Έλενα Δρακωνάκη
Ιατρός
Το έργο
Η ιατρός ακτινολόγος Έλενα Δρακωνάκη, ήρθε σε επαφη με την SpecialOne για την ανάπτυξη της επίσημης ιστοσελίδας του ιατρείου της, το οποίο στεγάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι απαιτήσεις από την SpecialOne ήταν οι εξής:
  • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
  • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά)
  • σχεδιασμός εναρμονισμένος με το είδος της ειδικότητας
  • σύστημα διαχείρισης κειμένου και φωτογραφιών
  • κατηγορίες εξετάσεων και θεραπειών
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων
Το πλάνο
Η SpecialOne κατασκεύασε την ιστοσελίδα με βασική αρχή του πλάνου της την ελκυστική σχεδίαση του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας - website με βάση την εύκολη πλοήγηση της ιστοσελίδας από ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα επισκεπτών. Σύγχρονο και εύκολο στην επεξεργασία του σύστημα διαχείρισης κειμένων και φωτογραφιών, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, κ.α.)

Το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα κρίθηκε ικανοποιητικό, τόσο από πλευράς κατασκευής της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των κειμένων και των φωτογραφιών.

Έτσι συνοπτικά η Special One πέτυχε:
  • Ελκυστικό σχεδιασμό
  • Σωστή κατασκευή
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
  • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
H Έλενα Δρακωνάκη-Δετοράκη είναι ιατρός Ακτινολόγος με πιστοποιημένη μετεκπαίδευση στην Ακτινολογία Μυοσκελετικού Συστήματος και Ογκολογική Ακτινολογία με νεότερες τεχνικές. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπότροφος του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Ειδικεύτηκε στην Ακτινολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έλαβε με Αριστα Διδακτορικό (PhD) από το Πανεπιστημίο Κρήτης και ακολούθως συμμετείχε κατόπιν επιλογής στο πρόγραμμα μεταδιδακτορικής έρευνας (PostDoc) του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Εξειδικεύθηκε (clinical fellowship) στην Μ. Βρετανία στην απεικόνιση Μυοσκελετικού Συστήματος στα Birmingham University Hospital και Oxford Nuffield Orthopaedic Centre και στην απεικόνιση Ογκολογικού ασθενούς στο Oxford Churchill Cancer Centre. Εργάστηκε ως ειδικευμένη ακτινολόγος (επικουρική επιμελήτρια) στην Μ.Βρετανία και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Είναι μέλος διεθνών επιστημονικών εταιρειών, όπως των European Society of Radiology (ESR), European Society of Skeletal Radiology (ESSR) και American Institute of Ultrasound in Medicine (AIUM), ενώ είναι μέλος στην επιτροπή υπερηχογραφίας μυοσκελετικού της ευρωπαικής εταιρίας μυοσκελετικής ακτινολογίας (ESSR ultrasound sub-committee). Ειναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου και γνωρίζει τρείς ξένες γλώσσες (αγγλική, γερμανική και ιταλική). Εχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με έρευνα και διδασκαλία στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συμμετοχή σε αρκετές ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, προσκεκλημένες ομιλίες και ιατρικά βιβλία.

Σημερα διατηρεί εξειδικευμένο ιατρείο υπερηχογραφίας στο Ηράκλειο Κρήτης και συνεργάτης του ινστιτούτου "Ορθοβιοτική" στην Αθήνα.

Διατηρεί κλινική και ερευνητική συνεργασία με το τμήμα Ακτινολογίας του νοσοκομείου St Luce’s στην Οξφόρδη και είναι μόνιμη εκπαιδεύτρια Υπερηχογραφίας Μυοσκελετικού στα Οxford MSK Skills Course και Bath MSK Intervention Courses στη M. Βρετανία και στο Multidisciplinary MSK Ultrasound course του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Παραλληλα, ειναι ενεργό μέλος στην επιτροπή συγγραφής των οδηγιών για νεότερες υπερηχογραφικές τεχνικές του Ευρωπαικού Συνδέσμου Εταιρειών Υπερήχων στην Ιατρική και Βιολογία, ενός ευρωπαικού οργανισμού που καθοδηγεί τους ακτινολόγους για την χρήση υπερήχων.

Είναι παντρεμένη με τον Ευστάθιο Δετοράκη, επίκουρο καθηγητή οφθαλμολογίας Παν/μίου Κρήτης, και έχουν 3 παιδιά. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την έρευνα και τη διδασκαλία για την προώθηση νέων τεχνικών στην ακτινολογία.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Δρακωνάκη Έλενα Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2018 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά