specialone
logo specialone logo specialone Εργα
Τσουδής Α.Ε.
Πλακάκια & είδη υγιεινής
Το έργο
Η εταιρεία εμπορίου πλακιδίων και ειδών υγιεινής, Τσουδής Α.Ε. ήρθε σε συμφωνία με την SpecialOne για την ανάπτυξη της επίσημης ιστοσελίδας της.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας του ζητήθηκαν τα παρακάτω:
  • ανάπτυξη δυναμικής ιστοσελίδας - website
  • παρουσίαση σε 1 γλώσσα (ελληνικά) με μελλοντική πρόβλεψη για προσθήκη άλλων
  • μοντέρνος & σύγχρονος σχεδιασμός
  • σύστημα διαχείρισης και παρουσίασης προϊόντων οργανωμένα σε κατηγορίες
  • τεχνολογία Responsive Design για εμφάνιση και σε φορητές συσκευές
  • παροχή στατιστικών επισκέψεων

Το πλάνο
Η SpecialOne έθεσε ως βασική αρχή της το σύγχρονο σχεδιαδμό της ιστοσελίδας - website σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την ευκολία πλοήγησης που προσφέρεται μέσω της σωστής κατασκευής. Εύχρηστο στην επεξεργασία του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και προϊόντων, καθώς και χρησιμοποίηση σύγχρονων μεθόδων για την αύξηση των επισκέψεων μέσω των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, κ.α.)

Το αποτέλεσμα
Ως αποτέλεσμα είχαμε μια ιστοσελίδα εύχρηστη, με τη νεότερη τεχνολογία Responsive Design, τόσο από πλευράς ανάπτυξης και κατασκευής της ιστοσελίδας - website, όσο και από την ευκολία και ταχύτητα του συστήματος διαχείρισης των κειμένων, φωτογραφιών και προϊόντων.

Έτσι συνοπτικά η SpecialOne πέτυχε:
  • Σύγχρονο σχεδιασμό
  • Σύγχρονη κατασκευή & δομή
  • Κατακόρυφη άνοδο στις μηχανές αναζήτησης
  • Εύκολο και γρήγορο σύστημα διαχείρισης
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η εταιρεία Τσουδής Α.Ε. ιδρύθηκε το 1966 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Τσουδή Θωμά και από τότε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στην πώληση πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Η εταιρεία Τσουδής Α.Ε. φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται, την σωστή εξυπηρέτηση, τις οικονομικές προσφορές της, καθώς και τη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει γύρω από το θέμα του σχεδιασμού του χώρου σας.

Η εταιρεία μας έχει συνεχή ενημέρωση γύρω από τις τάσεις της αγοράς στο θέμα των πλακιδιών και των ειδών υγιεινής και προσφέρει στο Ηράκλειο, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, τις πλέον μοντέρνες προτάσεις στις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές.

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να περιηγηθείτε στην μεγάλη συλλογή μας από πλακάκια και είδη υγιεινής, να διαλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει, καθώς και να σας κάνουμε την οικονομικότερη προσφορά της αγοράς.
Ταυτότητα έργου Πελάτης Τσουδής Α.Ε. Υπηρεσίες Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Κατασκευή ιστοσελίδας
Προώθηση ιστοσελίδας
Έτος 2013 δείτε την ιστοσελίδα
Μοιραστείτε το
Θέλετε να δουλέψουμε για εσάς; Τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2810 230007 E-mail info@specialone.gr
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά